Nu sänker vi räntorna, fortfarande lägst i Sverige!

Tack vare vår internetbaserade tjänst och våra låga kostnader kan vi alltid hålla lägre ränta än bankerna och låneinstituten. Det är det fantastiska med person-till-person-lån, alla tjänar på det förutom banken.

Nu är det återigen dags att sänka räntorna, gå in på www.lendify.se och jämför själv med storbankernas alternativ. Enligt kredittoppen (som inte har haft med oss) så ligger Sveriges lägsta räntor för privatlån på 6,8%. Synd att de inte hade med oss, då skulle det blivit ännu lägre, från bara 5,92%. Ännu ett exempel på att person-till-person-lån är överlägset de traditionella låneinstituten. Vill du istället investera, jämför då gärna vår avkastning med vad banken kan ebjuda dig för placeringsmöjligheter.

Sitter du fast med höga räntekostnader i gamla privatlån? Låna till skuldkonsolidering på lendify och sänk dina kostnader genom att lösa ut dina dyra lån. Det finns ingen anledning att betala onödigt mycket till bankerna (hellst inget alls)

Samtliga Lendifys räntor uppdelade på kreditklass och ammorteringstid hittar du här

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *