erbjudande

Avgiftsfritt i februari

Hej Långivare! Du har väl inte missat vår februarikampanj?

Under februari månad bjuder Lendify på serviceavgiften för allt kapital som betalas in på ett autoinvestkonto. Och inte bara första året – all serviceavgift under hela löptiden. Så passa på att öka din långivning!

Mer information hittar du på lendify.se

PS: I övrigt kan vi med glädje meddela att våra långivare i genomsnitt erhållit 8,24%** i avkastning den senaste 12 månadersperioden.

 

**Uträknat utifrån summan av alla investerares avkastning (efter avgifter) dividerat med genomsnittlig portföljstorlek under den senaste 12 månaders perioden. Notera att historisk avkastning inte är en garanti för framtida avkastning. Långivaren bär kreditrisken för gjorda investeringar och det är inte säkert att man får tillbaka hela det investerade kapitalet. Ingen långivare har dock hittills förlorat pengar som investerats via Lendify.

2 thoughts on “Avgiftsfritt i februari

  1. Hej, läste att ni har en fond för att täcka kreditförluster. Hur stor är fonden för närvarande och vem kan nyttja den?

    1. Vi går inte ut med några exakta siffror på det i dagsläget, men det kommer inom kort. Fonden gäller för alla autoinvest-konton och den ökar i takt med att utlåningen ökar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *