Lendify_team_1200x700

Glad Påsk önskar Lendify!

Glad påsk önskar teamet på Lendify!

Vi vill tacka alla våra långivare och låntagare för en fantastisk början på året. Sedan årsskiftet har vi fått hundratals nya långivare. Samtliga har nu för första gången i Sverige tillgång till en investeringsprodukt med bra avkastning, rimlig risk och låg korrelation mot aktiemarknaden. En produkt som bankerna och finansinstituten haft monopol på i 100-tals år.

Våra låntagare har dessutom fått möjlighet att skapa sig en bättre ekonomi genom att kapa bort en mycket dyr och ineffektiv mellanhand: banken.

Tillsammans utmanar vi monopolet och skapar en bättre, mer transparent lånemarknad för 2000-talet. Nu har solen äntligen börjat titta fram och vi tar lite ledigt under påsken. Marknadsplatsen är dock alltid öppen och ni kan fortfarande nå oss på hello@lendify.se med era frågor och synpunkter.

Sedan februari har vi ett samarbete med Sveriges bästa podcast om aktiemarknaden: Börspodden. Lyssna på den HÄR

 

Vänliga hälsningar,
Alexander, Fredrik, Robin, Verner, Erika, Vincent, Jose, Nicholas, Jonatan, Maria (ej på bild) och John-Christian (ej på bild)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *