Har du samlat på dig dyra krediter?

Du kan vara lugn, vi hjälper dig! Lendify har Sveriges modernaste lån med utbetalning samma dag. Vi vill verka för en mer effektiv lånemarknad med bättre villkor för dig som låntagare, hos Lendify sparar du i snitt 1200 kr varje månad på din lånekostnad.

Vi vet alla hur enkelt det är att handla en soffa eller tv på avbetalning, dra på sig en kreditkortsskuld eller konstatera att billånet blev lite dyrare än vi hade tänkt oss. Det är svårt att utreda exakt vad månadskostnaden kommer bli när några mindre krediter blir till flera och helt plötsligt äter upp en stor del av vår disponibla inkomst varje månad. Fler och fler varor inom detaljhandeln erbjuds med just avbetalningsplaner och det är enkelt och lätt att signera dessa avtal. När man sedan börjar betala av blir det dyrare än planerat.

mother

Samla dina lån
Det enklaste sättet att minska den månatliga kostnaden för dina krediter är att samla lånen och baka ihop dem till ett lån där den totala räntan på hela lånet är lägre än snittet på de olika separata krediterna. Hos Lendify kan du göra detta på ett enkelt sätt. Vi har Sveriges modernaste lån med en helt digital ansökningsprocess. Transparens och tillgänglighet är ledord i hanteringen av våra låneansökningar. Vi jobbar varje dag för att våra låntagare ska få bättre villkor och en bättre ekonomi.

Lendify – Sveriges modernaste lån
Lendify utmanar de existerande aktörerna som erbjuder lån med en helt ny affärsmodell. Vi vill skapa en mer effektiv marknad där personer som har sparpengar som de önskar avkastning från kan låna ut sina pengar till goda låntagare – kanske som dig – som vill få bättre villkor på sina nuvarande krediter. Bättre för alla inblandade, förutom för bankerna som inte kan göra samma vinster på dig som tidigare.

Hos oss kan du låna upp till 350 000 kr och få pengarna utbetalda till ditt konto samma dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *