Vi utmanar storbankerna: Lendify på Dagens Industris Löp!

Det är alltid kul att komma in till jobbet på måndagar, men ibland är det lite extra kul. Idag var vi nämnligen på löpet för Dagens Industri!

Rubriken inne i tidningen är lite konstig och journalisten verkar inte helt ha förstått att våra räntor faktiskt är LÅGA och inte höga. Känns lite som att de jämförde äpplen och päron, man får inte samma ränta på ett billån som ett bolån, så är det bara. Och så ska det naturligtvis vara. Men likväl, härligt att media i Sverige börjar uppmärksamma person-till-person-lån, och härligt att vi är först ut.

På lunchen ska jag bege mig ner och köpa en ram. Den kommer att pryda sin plats på kontoret, men vi får se till att det finns plats för fler. Det här är bara början på vår kamp mot storbankernas höga räntor och låga avkastning.

Tillsammans med er tar vi tillbaka deras makt!