Investera i P2P: Fullt ös hos Lendify i höst!

Långivare och Autoinvest
Vi lyssnade på våra användare som önskade ett enklare och snabbare sätt att investera. Resultatet blev att vi för tre veckor sedan lanserade Autoinvest! Som väntat var det en succé både bland våra befintliga och helt nya långivare, och vi har sett en strid stöm av sparare registrera sig och komma igång direkt.

Tack vare Autoinvest kan man nu snabbt få en diversifierad portfölj utan att aktivt behöva leta efter nya lån flera gånger i veckan. Allt sköts automatiskt och ens pengar riskerar inte att stå oinvesterade i väntan på att man ska logga in och aktivt välja lån. Detta ökar avkastningen samtidigt som det förenklar investeringen. För låntagare minskar samtidigt risken att ens lån inte blir finansierat. Responsen från er har varit väldigt positiv, och vi ser fram emot fler mail och telefonsamtal med ris och ros!

Låntagare
På låntagarsidan har det också tagit ordentlig fart, med över 20 nya lån den här veckan, totalt på över 3 Miljoner. Vi har fortfarande en större del låntagare än långivare dock, så tipsa gärna era vänner om Lendify som placering, och få 500kr var att investera för i ”tips-bonus”.

Tack för en fantastisk start på hösten önskar vi alla på Lendify!